Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Eelco Markensteyn

Eelco Markensteyn

Personalia

Leeftijd
47 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Dit ben ik, Eelco, 36 jaar oud en op zoek en op weg naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een nieuwe baan. Die zoektocht is noodzakelijk geworden nadat bij mijn vorige werkgever mijn jaarcontract niet werd verlengd. Onverwacht, ongewenst, maar wel de realiteit.

Die nieuwe baan kan en mag ongetwijfeld weer binnen de wondere wereld van het marktonderzoek zijn. Dat is echter geen vereiste. Ik haal veel plezier uit het begeleiden en coördineren van projecten, van het aansturen van en samenwerken met anderen, ben gek van sport en heb altijd al een voorliefde gehad voor het schrijven van teksten. Ik sta kortom open voor alles op het gebied van onderzoek, sport, schrijven, projectmanagement, training, coaching en operationeel management.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • opleidingscoördinator
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

01-01-2011 tot 31-12-2012
NovioData, Nijmegen. Werkzaam als Manager operations en Panel manager.
Verantwoordelijk voor de uitvoering van alle online onderzoeken binnen NovioData, welke wordt gedaan door twee gedreven projectmanagers. Werkzaamheden betreffen coördinatie van al het onderzoek, account management voor diverse klanten en bewaking van planning en kwaliteit.
Verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van alle panels die eigendom zijn van NovioData en DVJ-Insights. Hieronder vallen het Pollland consumetenpanel, het Allemeningen panel (Belgisch panel) en diverse klantenpanels.
Daarnaast betrokken bij de online marketing van NovioData, en betrokken bij de meeste salesprocessen.

01-04-2007 tot 01-12-2010
Multiscope. 's Hertogenbosch. Werkzaam als Project manager en Panel manager.
Project manager:
Verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele onderzoekstraject, van opzet vragenlijst tot het opleveren van data of rapport/presentatie van de online onderzoeken binnen Multiscope. Deze onderzoeken werden uitgevoerd voor zowel eindklanten als mediabureaus en andere onderzoeksbureaus.
Panel manager:
Verantwoordelijk voor het beheer van en de groei van het eigen consumentenpanel. Tevens verantwoordelijk voor het nagaan van de haalbaarheid van onderzoeken die door klanten werden aangevraagd. Tevens betrokken bij diverse offertetrajecten.

01-08-2005 tot 31-03-2007
Marintel. Nijmegen. Werkzaam als junior projectleider.
Werkzaam als junior projectleider bij Marintel. Betrokken bij de coördinatie en uitvoering van veel veldwerk. Daarnaast betrokken bij het analyseren van binnengekomen data en het maken van diverse onderzoeksrapporten.
Daarnaast gedurende de laatste maanden van mijn dienstverband verantwoordelijk voor de planning van het eigen callcenter.

Opleidingen

01-09-1995 tot 01-06-2004
Sociologie met als afstudeerrichting beleidssociologie, Universiteit Utrecht. Mijn afstudeeronderzoek had als onderwerp de individualisering binnen de actieve sportbeoefening

01-09-1989 tot 01-07-1995
VWO+, Rodenborch College, Rosmalen. Eindexamen gedaan in zeven vakken (Nederlands, Engels, Wiskunde A, Economie 1, Economie 2, Natuurkunde, Aardrijkskunde) plus Latijn als 8e vak.

Meer over mij

Werkgebied

  • Nijmegen 100km
Talentcard®