Gratis Loopbaanprofiel

 

 

At Monday is het enige en grootste platform in Nederland waarop werknemers en werkgevers elkaar volledig gratis kunnen vinden. Iedereen kan geheel gratis een loopbaanprofiel aanmaken en zichzelf presenteren of iemand zoeken. Daarmee bieden we iedereen in Nederland een eerlijke kans op een succesvolle carrière! 

 

Met een gratis loopbaanprofiel op At Monday ben je zichtbaar voor duizenden werkgevers die dagelijks zoeken naar de juiste kandidaat. Presenteer jezelf in je profiel met onder andere:

Persoonlijke informatie, foto's en een video over jezelf. In je profiel kun je tevens aangeven met welke software je kunt werken, wat je kerncompetenties zijn en welke certificaten je hebt behaald in de online trainingsomgeving.

 

Heb je nog geen gratis loopbaanprofiel aangemaakt?  Maak er dan hier een aan

 

 

 
Automatisch een CV

 

Met een gratis loopbaanprofiel op At Monday heb je direct de beschikking over een sterk, opvallend en professioneel opgemaakt CV. Maak hier een loopbaanprofiel aan en zie de ingevoerde gegevens direct terug op je eigen CV.

 

Ondanks dat je met een loopbaanprofiel op At Monday al zichtbaar bent voor heel veel werkgevers en je de link naar jouw At Monday profiel ook kunt mailen biedt At Monday ook de mogelijkheid om een CV in PDF op te slaan en uit te printen.

 

Binnenkort zullen er meer CV layouts worden toegevoegd. Meer informatie? Mail ons: cv@atmonday.nl

 

 

 

CV AtMonday.jpg